Hoi! Mijn naam is Gemma en ik ben een illustrator uit Nederland. Op het moment studeer ik en woon in een klein huisje in Delft samen met mijn vriend. Ik spreek Nederlands, Engels en een klein beetje Duits.

Op mijn website kun je mijn portfolio vinden, en ook mijn blog, hier schrijf over illustreren, tips  en over andere dingen die ik interessant vind. Als je mij wilt inhuren voor een opdracht of gewoon hallo wilt zeggen, kijk dan op mijn contactpagina. Bekijk mijn portfoliopagina of mijn instagram als je meer van mijn werk wil zien.

 

Ik heb het altijd leuk gevonden om creatief bezig te zijn en dingen te maken. Mijn stijl weerspiegelt mijn persoonlijkheid: het is kleurrijk, speels en vrolijk.

My beautiful picture
buitenwatersloot 1
art wall
My beautiful picture

Verder ben ik een veganist, speel ik een beetje banjo, hou ik er van om plaatjes draaien op mijn platenspeler en van thee drinken en educatieve YouTube filmpjes kijken, en is de lente mijn lievelingsseizoen. Ik vind het heel belangrijk om ethisch verantwoorde producten te gebruiken en om bewust te zijn van mijn impact op het milieu omdat ik wil dat onze aarde zo mooi mogelijk blijft.

 

Aan het eind van een dag studeren ga ik graag samen met een warme kop thee aan mijn bureau zitten om aan mijn illustraties te werken. Ik studeer trouwens industrieel ontwerpen aan de Tu Delft!

 

Andere dingen die ik kan zijn o.a. (analoge) fotografie, Photoshop, websiteontwerp, patronen maken, naaien en ik knip mijn eigen haar 🙂 .